3 KM

Een nieuwe afstand voor de Asserstadsloop: 3 KM! Beginnende hardlopers hopen we op deze manier een mooie loopafstand te bieden. Het rondje van 1 KM door het centrum van Assen wordt drie keer afgelegd. Saai? Juist niet! Er staat altijd veel publiek langs de weg om jou aan te moedigen. 


Je ontvangt vooraf jouw persoonlijke startnummer met naam* en tijdsregistratie. Bij de finish ligt er een medaille en een flesje water voor je klaar. Daarnaast worden er prijzen uitgereikt aan de drie snelste mannen en vrouwen per onderdeel. Zij worden op het podium gehuldigd. 


Speciaal voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs is er een aparte categorie. Dit betekent een gezamenlijke start met de andere 3 KM deelnemers, maar eigen prijsuitreiking!


Deelname € 9,50 (t/m 10 juni)
Daag jezelf uit en doe mee! 

Bioracer Runningshirt Wil je meedoen in het unieke Asserstadsloop 2022 runningshirt? Bestel deze dan tijdens de inschrijving! De shirts zijn verkrijgbaar vanaf maat 128 t/m XXL en kosten € 20,-.Categorieën voor de prijsuitreiking

* Naam op het startnummer geldt voor inschrijvingen tot 1 april 2022. Daarna gaan de startnummers in productie en is het personaliseren helaas niet meer mogelijk. Natuurlijk mag je creatief zijn en zelf je naam op het startnummer schrijven!