Nieuws

Kies een onderwerp

 

 

Als trouwe partner van de Asserstadsloop heeft Intersport Vanderveen dit jaar een fantastische aanbieding voor alle deelnemers aan dit mooie loopevenement.

 

Voor slechts € 69,- heb je een complete uitrusting om in te lopen, bestaande uit een paar prima running schoenen, een ademend hardloopshirt en een lekker zittend runningtight. Als extra krijg je er ook nog een paar speciale running sokken bij! Er is een dames- en een heren set samengesteld.

 

 

Ook biedt Intersport Vanderveen een gratis FitforFeet footscan voor het juiste schoenadvies. Mocht je toch andere schoenen willen van bijvoorbeeld Nike, Asics of Saucony, dan is dat, tegen meerprijs, uiteraard mogelijk.

 

Deze aanbieding geld alleen voor de mensen die zich hebben ingeschreven. Wil je gebruik maken van deze aanbieding, meld je dan snel aan. Maak een (print)screen van je aanmelding en neem deze mee naar Intersport Vanderveen.

Namens de organisatie van de Asserstadsloop wensen we u een goed en sportief 2017 toe. En mocht u net als ons, het nieuwe jaar gestart zijn met goede voornemens dan helpen we u een handje. Zelf streven we er naar de organisatie van de loop naar een hoger niveau te tillen. Meer sfeer langs het parcours en we hopen op meer deelnemers.

 

Mocht uw goede voornemen zijn om meer te gaan sporten maar heeft u een stok achter de deur nodig? Of heb je je voorgenomen aan een aantal evenementen deel te nemen? Schrijf je nu in. Want voor de mensen met goede voornemens of voor de mensen die gewoon nu al zin hebben in de Asserstadsloop op 21 mei hebben we nu een scherpe aanbieding. Schrijf je voor 1 februari in en betaal slechts € 5,00 in plaats van het reguliere tarief van € 10,00. Gebruik hiervoor de kortingscode ‘earlybird’