Praktisch

Alles wat je moet weten om je goed voor te bereiden.

Handig om te weten

 

 

Je kunt je online aanmelden voor de Asserstadsloop tot en met 1 mei. Dan ontvang je een startnummer met je naam erop. Je startnummer kun je dan vanaf 10 mei ophalen bij Intersport Vanderveen of tot een half uur voor de start aan bij Hotel de Jonge Brinkstraat in Assen.

Heb je je niet voor 1 mei aangemeld dan kan dit nog online tot en met 20 mei. LET OP, OP DE DAG ZELF KUN JE JE NIET MEER AANMELDEN. Meld je dus via de website aan. Mensen die na 1 mei aanmelden betalen € 2,00 meer. Ook kunnen deze startnummers vanaf 12:00u tot een half uur voor de start alleen opgehaald worden bij Hotel de Jonge aan de Brinkstraat in Assen. Er zijn dus geen nummers voor de na inschrijving bij Intersport Vanderveen!

Kom je met de auto naar de Asserstadsloop zijn er verschillende mogelijkheden. Een overzicht kun je hier vinden. Let op, de parkeergarage aan de Torenlaan is slecht bereikbaar aangezien dit aan het parcours zit.

Op het parcours zorgen we voor een waterpost. Indien de temperatuur boven de 25 graden is zullen er per ronde twee waterposten zijn.

De Asserstadsloop heeft geen onderverdeling in categorieën. We maken uiteraard wel onderscheid tussen de mannen en de vrouwen. En per afstand.

We huldigen de nummers 1, 2 en 3 overall direct na de finish van de nummer drie. De huldiging vindt plaats op het grote podium van RTV Drenthe. Dit geldt voor zowel de kidsrun, oberrun als de 5 en 10 kilometer. Zodra de totale uitslag bekend is zetten we deze op de website.