Algemeen

Praktische informatie rondom de Asserstadsloop

Kies een onderwerp

 

Je kunt je online aanmelden voor de Asserstadsloop tot en met 1 mei. Dan ontvang je een startnummer met je naam erop. Je startnummer kun je dan vanaf 10 mei ophalen bij Intersport Vanderveen of tot een half uur voor de start aan bij Hotel de Jonge Brinkstraat in Assen.

Heb je je niet voor 1 mei aangemeld dan kan dit nog online tot en met 20 mei. LET OP, OP DE DAG ZELF KUN JE JE NIET MEER AANMELDEN. Meld je dus via de website aan. Mensen die na 1 mei aanmelden betalen € 2,00 meer. Ook kunnen deze startnummers vanaf 12:00u tot een half uur voor de start alleen opgehaald worden bij Hotel de Jonge aan de Brinkstraat in Assen. Er zijn dus geen nummers voor de na inschrijving bij Intersport Vanderveen!

De Asserstadsloop maakt onderdeel uit van Assenruns. Klik hier voor meer informatie over Assenruns

Kom je met de auto naar de Asserstadsloop zijn er verschillende mogelijkheden. Een overzicht kun je hier vinden. Let op, de parkeergarage aan de Torenlaan is slecht bereikbaar aangezien dit aan het parcours zit.

Het programma vind je op deze pagina

Het parcours vind je op deze pagina

Op het parcours zorgen we voor een waterpost. Indien de temperatuur boven de 25 graden is zullen er per ronde twee waterposten zijn.

De Asserstadsloop heeft geen onderverdeling in categorieën. We maken uiteraard wel onderscheid tussen de mannen en de vrouwen. En per afstand.

We huldigen de nummers 1, 2 en 3 overall direct na de finish van de nummer drie. De huldiging vindt plaats op het grote podium van RTV Drenthe. Dit geldt voor zowel de kidsrun, oberrun als de 5 en 10 kilometer. Zodra de totale uitslag bekend is zetten we deze op de website.