Veelgestelde vragen

Runningshirts en Runningsinglets

(UPDATE: De shirts zijn niet meer tijdens de inschrijving te bestellen)

Voor de Infradax Asserstadsloop 2021 zijn runningshirts en -singlets van het merk Bioracer ontworpen! Je bestelt een runningshirt of -singlet gemakkelijk mee tijdens de inschrijving. 

Belangrijke data

22 juni 2021 

Deadline earlybird tarief 5 & 10 KM
1 september 2021
Deadline online inschrijven met naam op startnummer
22 september 2021 Sluiting online inschrijving

 

Tarieven en annuleren

Tarieven: 

1 km  Gratis! Dankzij de Rabobank
5 km € 13,00
10 km € 13,00
Bedrijven  € 200,00

Het Bioracer runningshirt en/of de runningsinglet was tot 22 augustus tijdens de inschrijving te bestellen voor € 20,-. Vergeten? Informeer dan via info@deasserstadsloop.nl of je jouw maat nog kunt bestellen.

 

Een inschrijving wijzigen kan tot 1 september (kosteloos).  

Annuleren is sinds 23 augustus niet meer mogelijk.

Startnummers

Informatie over het ophalen van de startnummers volgt.

Parkeren

Kom je met de auto naar de Infradax Asserstadsloop dan zijn er verschillende mogelijkheden. Parkeren op zondag is gratis. Let op, de parkeergarage aan de Torenlaan is niet bereikbaar aangezien deze aan het parcours ligt.

Inname spullen

Het is tijdens het evenement niet mogelijk om je spullen achter te laten. Kom dus in je hardloopkleding naar het evenement en neem zo weinig mogelijk mee. 

Parcours

Het parcours zal vergelijkbaar zijn met het parcours van 2019. Bekijk hieronder het parcours van 2019. Zodra het parcours van 2021 bekend is delen we het hier uiteraard!

Uitslagen

De uitslagen worden zo spoedig mogelijk na afloop van het evenement maar uiterlijk binnen 24 uur bekend gemaakt op deze website.

CATEGORIEËN & HULDIGING

De Infradax Asserstadsloop op heeft geen onderverdeling in categorieën. We maken uiteraard wel onderscheid tussen de mannen en de vrouwen en per afstand.


We huldigen de nummers 1, 2 en 3 direct na afloop van de gelopen afstand. De huldiging vindt plaats op het podium. Dit geldt voor zowel de Rabo Scholencompetitie als de 5 en 10 kilometer.

Andere vraag

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Stuur dan een e-mail naar info@deasserstadsloop.nl en we zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.