Veelgestelde vragen

Startnummers

Deelnemers die zich hebben aangemeld kunnen hun startnummer vanaf woensdag 29 mei na 13:00 ophalen bij Intersport Vanderveen of op de dag zelf vanaf 12:00 & uiterlijk tot een half uur voor de start in zaal 1 bij Hotel de Jonge.

Parkeren

Kom je met de auto naar de Asserstadsloop dan zijn er verschillende mogelijkheden. Parkeren op zondag is gratis. Let op, de parkeergarage aan de Torenlaan is niet bereikbaar aangezien deze aan het parcours ligt.

Inname spullen

Het is mogelijk tijdens het evenement je spullen bewaakt achter te laten. Dit kan bij Hotel de Jonge in zaal 1. Deze ruimte is geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Parcours

Op de Asserstadsloop is er voor de kinderen een 1 kilometer Rabo Scholencompetitie. Daarnaast is er voor iedereen van 13 jaar en ouder de keuze uit een 5 en 10 kilometer. Hieronder tref je een plattegrond aan van ons vernieuwde parcours. Alle afstanden starten aan de Noordersingel en finishen voor City Hotel de Jonge aan de Brinkstraat.

Uitslagen

De uitslagen worden zo spoedig mogelijk na afloop van het evenement maar uiterlijk binnen 24 uur bekend gemaakt op deze website.

CATEGORIEËN & HULDIGING

De Asserstadsloop heeft geen onderverdeling in categorieën. We maken uiteraard wel onderscheid tussen de mannen en de vrouwen en per afstand.


We huldigen de nummers 1, 2 en 3 direct na afloop van de gelopen afstand. De huldiging vindt plaats op het podium. Dit geldt voor zowel de Rabo Scholencompetitie als de 5 en 10 kilometer.